На Донбасі з початку доби поранено трьох українських військовослужбовців

17.11.2021, 22:32
105307

На Донбасі з початку доби поранено трьох українських військовослужбовців.

Читайте також: “Що їй сниться?”: депутатка від “Батьківщини” заснула під час засідання Верховної Ради (відео)

Як йдеться у вечірньому зведенні, з початку доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню, 7 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, у напрямку Невельського противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, а в районі Новоолександрівки окупанти здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів, пише Уніан.

Крім того, неподалік Золотого-4 російські найманці обстріляли українські позиції двічі, застосовуючи міномети калібру 120 мм та станкові протитанкові гранатомети.

Поблизу населених пунктів Кряківка та Причепилівка ворожі війська здійснили обстріл з артилерії калібру 152 мм, а в бік Кримського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів.

Українські позиції біля Мар’їнки потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу “Орлан-10”, з перетином лінії зіткнення.

“Внаслідок ворожих дій троє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я поранених – задовільний”, – зазначили у штабі ООС.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи забороненого озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com