На Донбасі загинув один український військовий, ще двоє поранені

14.05.2020, 08:48
72300

За минулу добу, 13 травня, незаконні збройні формування 9 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє пресслужба Операції об’єднаних сил.

Читайте також: Ситуація на Донбасі: за добу 21 обстріл, поранені шість військових ЗСУ

Згідно з повідомленням, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” неподалік Гнутового, Талаківки та Широкиного противник обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

По околицях Старогнатівки НЗФ двічі задіяли гранатомети різних систем.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник поблизу Кримського двічі відкривав вогонь із заборонених Мінськими угодами мінометів 120−го калібру, загалом випустивши 20 мін, а також автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Зеленський вшанував пам’ять загиблих у Другій світовій війні на українсько-російському кордоні

По околицях Оріхового незаконні збройні формування застосували 120-мм міномет, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Поруч Катеринівки противник порушував режим припинення вогню, застосувавши 82−мм міномети, автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Як зазначається, внаслідок провокативних обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення, ще один український захисник отримав поранення, не сумісні з життям.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com