На Донбасі загинув воїн ЗСУ

27.04.2021, 13:06
96503

У зоні бойових дій на сході України загинув воїн Збройних сил України Іван Ковальовський (“Африка”) із села Колінки, що на Прикарпатті.

Читайте також: Повернувся з армії: 20-річний хлопець застрелився через борги після армії (передсмертне відео)

Трагедія трапилася 26 квітня – життя воїна нібито обірвав ворожий снайпер. Про це написали на сторінці Городенківської міської ради територіальної громади у Facebook. Однак в офіційному зведенні штабу ООС інформації про таку втрату немає.

“Городенківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті учасника АТО, уродженця села Колінки – Ковальовського Івана Івановича “Африки”, який загинув 26.04.2021 року від кулі ворожого снайпера”, – йдеться у некролозі.

“На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе родини та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Не забудемо про його подвиг та мужність у виконанні військового обов’язку перед Україною. Вічна пам’ять!” – написали земляки Героя.

У коментарях під дописом місцева влада Городенщини уточнила, що джерелом інформації про загибель Ковальовського є голова ГО “Городенківське районне об’єднання учасників АТО”.

Загибель воїна ЗСУ

Як зазначило місцеве видання “Репортер”в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки підтвердили інформацію про втрату в зоні ООС, але ім’я загиблого не вказали.

Загинув воїн ЗСУ

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com