На Донеччині чоловік жорстоко вбив вагітну жінку та заховав тіло у колекторі

9.09.2020, 17:51
83676

На Донеччині повідомили про підозру чоловіку, який підозрюється у вбивстві жінки, після чого тіло було сховано у колекторі. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області.

Читайте також: На Житомирщині селяни влаштували бунт через вбивство молодої бібліотекарки

“За процесуального керівництва Маріупольської місцевої прокуратури № 1 мешканцю міста Маріуполя повідомлено про підозру в умисному вбивстві жінки з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України)”, – сказано у повідомленні.

Зазначається, що досудовим розслідуванням встановлено, що 5 вересня 2020 року чоловік запросив до себе у гості знайому. Під час спілкування між ними виник словесний конфлікт, під час якого господар будинку наніс жінці каменем близько 5 ударів по голові, після чого, схопивши зі столу кухонний ніж, завдав ним жертві близько 15 ударів в область грудної клітини.

Коли жертва перестала подавати ознаки життя, зловмисник заволодів її золотими прикрасами і грошима. Для того, щоб позбутися доказів вчиненого вбивства, чоловік загорнув тіло жінки у ковдру, виніс на подвір’я та викинув у колектор, який замаскував шифером і камінням та залив водою, вказали у прокуратурі.

Водночас Департамент карного розшуку у Telegram-каналі уточнює, що вбита була вагітною. “06.09.2020 до Центрального ВП ГУНП в Донецькій області надійшло повідомлення про зникнення 32-річної жінки, яка, будучи вагітною, пішла до медичної установи та не повернулася”.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання зловмисникові запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com