На Донеччині кримінального авторитета заарештували на 60 діб без права застави

29.01.2019, 17:57
9577

Громадянин Грузії підозрюється у серії тяжких злочинів, вчинених в Україні: розбійний напад, пограбування, вимагання грошей.

Читайте також: Прикордонник намагався з’їсти хабар під час затримання на Закарпатті

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як повідомив заступник начальника поліції Донецької області-начальник кримінальної поліції Артем Кисько, затриманий є представником злодія в законі Надіра Саліфова на прізвисько “Гулі”.

В Донецьку область 37-річний чоловік прибув для встановлення “злочинного порядку”.

“Було встановлено, що підозрюваний зустрічався з представниками різних діаспор та озвучував їм свої вимоги”, – зазначив Артем Кисько.

В Україні іноземець вже не вперше. На початку 2018 року його було оголошено в міжнародний розшук за розбій (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України) та пограбування з проникненням у житло, вчинені в Полтавській області.

В грудні 2018 року громадянин Грузії та ще кілька раніше судимих осіб затримувався працівниками СБУ та слідства Нацполіції за здирництво. Спільники вимагали грошові кошти з кількох потерпілих. Того разу він був заарештований з правом застави в розмірі 140 тисяч гривень. Необхідна сума була внесена, і затриманий опинився на волі.

Цього разу підозрюваний перебував в Україні під новим ім’ям. Як з’ясувалося, в себе на батьківщині чоловік офіційно змінив прізвище та по-батькові та легально в’їхав у державу. У такий спосіб він намагався сховатися від правоохоронних органів та уникнути відповідальності.

Наразі затриманий за рішенням суду взятий під варту та переданий ініціаторам розшуку.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com