На Донеччині заарештували скандального директора зоопарку через педофілію

1.02.2019, 07:34
9982

Прийомні діти скандального власника зоопарку на Донеччині звинувачують його у примусі до статевої близькості.

Читайте також: 19-річного педофіла затримали в Запоріжжі (Відео)

Ігоря Падалка, власника притулку для тварин на Донеччині, затримали нещодавно через тримання хижаків у жахливих умовах. Та як виявилось, це не найстрашніший гріх чоловіка. Як стверджують його прийомні доньки, він змушував їх до інтиму протягом останніх років.

Пізніше стало відомо, що прийомних дітей підприємця забрали органи опіки. В родини їх було вісім, ще були рідні діти. Три дівчинки написали заяву на названого батька – нібито він протягом кількох років змушував їх вступати у статеві стосунки та жорстоко з ними поводився.

За інформацією місцевих журналістів, напередодні Падалко разом з дружиною намагався покинути місто, в цей час його і затримали. “Клопотання судом задоволено. Йому застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів”, – оголосила суддя-спікер Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Світлана Хмельова.

Правоохоронні органи розслідують також справу за жорстоке поводження з тваринами. “Було зафіксовано порушення умов тримання у відношенні 10 тварин: 4 леви і 6 ведмедів. Клітки зовсім маленькі, і щодо левів санітарно-гігієнічні норми не утримувалися належним чином”, – повідомляє старший слідчий Покровського відділу поліції ГУ Нацполіції Донеччини Дмитро Дацковський. Якщо провину власника зоопарку доведуть, йому світить до восьми років за ґратами, повідомляє ТСН.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com