На Харківщині п’яний співробітник СБУ влаштував стрілянину, є потерпілий

3.09.2020, 20:52
83196

У Харківській області співробітник Служби безпеки України, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштував стрілянину, внаслідок якої один чоловік отримав поранення. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Читайте також: У Києві палає багатоповерхівка, є загиблий (фото, відео)

Згідно з повідомленням, інцидент трапився у середу, 2 вересня, близько 4 години ранку. Нетверезий старший консультант-експерт СБУ здійснив три постріли із спеціального засобу “ПМ-Т”, внаслідок чого 30-річний громадянин отримав декілька кульових поранень. Персонал закладу натиснув на тривожну кнопку та викликав поліцію, яка після виїзду на виклик за підслідністю передала справу ДБР.

Як зазначається, під час огляду у приміщенні розважального закладу було вилучено пістолет чорного кольору “ПМ-Т”, два магазини, 13 набоїв з гумовою кулею та три гільзи від патрону. Наразі тяжкість тілесних ушкоджень потерпілого встановлюється.

Попередньо дії зловмисника кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу  (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com