На Херсонщині 21-річний юнак зарізав свого батька та намагався вбити матір, але їй вдалося втекти

11.10.2020, 18:56
86354

В одному з селищ Бериславського району Херсонської області 21-річний чоловік вбив свого батька та намагався вбити матір, але жінці вдалося втекти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Читайте також: На Херсонщині мати втопила тяжкохворого 4-річного сина

Так, вночі жінка в закривавленому одязі прибігла до сусідів і розповіла про те, що сталося. Сусіди одразу викликали поліцію і “швидку”. Потерпілу з численними ножовими пораненнями доправили до реанімаційного відділення. Наразі її стан здоров’я задовільний.

На місці події поліцейські виявили тіло 61-річного господаря з численними ножовими пораненнями. В будинку були розбиті вікна, розкиданий одяг та інші речі.

Поліцейські опитали сусідів і з’ясували, що до злочину може бути причетний син потерпілого. А під час розшукових заходів знайшли скривавлений одяг за 300 метрів від місця злочину. Речі належали сину потерпілих.

“Вночі підозрюваний влаштував сварку в будинку рідних. Зловмисник спричинив 4 удари ножем своєму батьку та почав наносити колото-різані рани матері, але жінці вдалось втекти та покликати на допомогу. В цей час зловмисник розкидав речі та вибив вікна, щоб обстановка в будинку нагадувала напад. Після чого син позбувся своїх закривавлених речей та переодягнувся”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали підозрюваного за декілька годин.

“Чоловік робив вигляд нібито він не причетний до злочину та наполягав на своїй версії, що на будинок рідних був скоєний напад. Поліцейські встановили, що саме син причетний до вбивства батька та поранення матері”, – зазначається в повідомленні.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ст. 15 Кримінального кодексу України “Замах на злочин” та ч. 2 п. 1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com