На Херсонщині автомобіль влетів у зупинку, є загиблі і постраждалі (фото)

6.06.2019, 17:32
28058

Поблизу с. Миколаївка Генічеського району Херсонської області внаслідок наїзду автомобіля Volkswagen на зупинку громадського транспорту двоє людей загинули, ще одну госпіталізовано.

Читайте також: Жахлива аварія за участі 2 маршруток у Боярці: постраждало більше 20 пасажирів

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонської області, інформація про ДТП з постраждалими, яка сталася на 514 км автодороги державного значення “Харків-Сімферополь-Ялта”, надійшла до правоохоронців сьогодні близько 08:10.

На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що між автомобілями Volkswagen Passat B6 та ВАЗ 2106 сталося зіткнення. Після чого іномарка виїхала на узбіччя, де розташована зупинка громадського транспорту “с. Миколаївка”.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, в ДТП постраждала родина місцевих жителів, які чекали приїзду рейсового автобуса.

Зазначається, що в результаті наїзду автомобіля Volkswagen на зупинку на місці від отриманих травм загинув 36-річний чоловік, його 29-річна сестра померла під час надання медичної допомоги. Також в Генічеську районну лікарню був госпіталізований 35-річний брат загиблих, де встановлюється ступінь його травмування.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. На місці ДТП працюють працівники слідчого управління та фахівці експертно-криміналістичного центру. Вивчаються усі обставини пригоди для встановлення, з чиєї вини вона сталася.

У поліції наголосили, що винуватець ДТП буде затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com