На Херсонщині морепродуктами отруїлися 18 туристів

24.07.2019, 16:15
34369

У селищі Залізний Порт у Херсонській області 18 людей госпіталізували в районну лікарню з харчовим отруєнням, повідомляє видання ″Херсон Типичный″.

Читайте також: Злива в Херсонській області підтопили понад 200 будинків

Постраждалі приїхали відпочивати з Дніпровської, Київської, Вінницької, Миколаївської областей та Республіки Білорусь.

За інформацією ЗМІ, всі вони їли морепродукти – варені креветки, рапани і мідії. Симптоми захворювання у пацієнтів, наймолодшим з них була 4-річна дитина, виявилися однаковими. Однак лікарі зуміли швидко поставити їх на ноги, оскільки всі випадки захворювання запущеними були – за медичною допомогою люди звернулися вчасно, повідомило видання.

Після цього співробітники районного управління Держпродспоживслужби провели в Залізному Порту кілька рейдів. І виявили прямо на набережній кілька кіосків, в яких підприємець з села Нова Збур’ївка розгорнула активну торгівлю тими самими морепродуктами. Причому зберігалися вони в звичайнісіньких побутових холодильних камерах, і жодних документів про їхнє походження та якість господиня надати не змогла.

У неї вилучили близько шістдесяти кілограмів згаданої ″смакоти″, після чого жінка свою торгівлю згорнула, поїхала додому і тепер ухиляється від спілкування з інспекторами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com