На Херсонщині росіяни змушують ув’язнених отримувати паспорти РФ

24.06.2022, 16:00
122625

У Херсонській області загарбники змушують ув’язнених подавати документи на російські паспорти щоб підвищити показники “паспортизації”.

Читайте також: Пєсков заявив, за якої умови РФ підпише мирні угоди з Україною

Про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що у місті Нова Каховка Херсонської області відкрився пункт прийому документів для отримання громадянства РФ. “Щоб підвищити показники “паспортизації”, загарбники змушують ув’язнених подавати документи на російські паспорти”, – зазначили у ЦПД.

Крім того, за словами колаборантів, на території Запорізької області націоналістичні батальйони влаштували тотальну перевірку мирного населення із забороною виїзду на територію ОРДЛО.

Також повідомляється, що в москві біля посольства США росіяни відкрили площу “ДНР”, а на місці заводу “Азовсталь” планують зробити промисловий парк або місце відпочинку.

На Луганщині російські загарбники заявляють, що українські війська заблокували виїзди в бік тимчасово окупованих територій.

Крім того, в тимчасово захопленому Ізюмі Харківської області колаборанти оголошують, що шкільне навчання відбуватиметься за російською програмою.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com