На Херсонщині військовий помер після бійки з цивільними

26.12.2020, 15:06
92087

25 січня в Новій Каховці на Херсонщині військовослужбовець помер від тілесних ушкоджень після бійки з цивільними. Про це з посиланням на оперативне командування “Південь” пише «Українська правда».

Читайте також: У Дніпрі біля кафе сталася бійка зі стріляниною: є поранені

“”25.12.2020 о 04:30 годині поблизу одного з кафе міста Нова Каховка між військовослужбовцем та цивільними особами виникла сварка, яка переросла в бійку, внаслідок якої військовослужбовцю спричинено тілесні ушкодження, від яких він помер на місці події”, пише у повідоленні.

Слідчими слідчого відділу Новокаховського відділу поліції ГУ Нацполіції в Херсонській області проводяться слідчі дії, а командиром військової частини – службове розслідування.  При цьому у повідомленні зазначається, що у військових частинах та установах оперативного командування “Південь” постійно проводиться робота щодо профілактики порушення військовослужбовцями військової дисципліни, однак “у деяких випадках військовослужбовці підпорядкованих підрозділів продовжують нехтувати правилами поведінки поза межами військової частини”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com