На Херсонщині знайшли мертвим депутата від партії Ляшка

25.09.2020, 14:51
85052

В Каховці Херсонської області знайшли мертвим депутата міської ради, голову осередку “Радикальної партії Ляшка” Дениса Цинського. Цю інформацію ТСН.ua підтвердили соратники загиблого.

Читайте також: Небезпечного маніяка, який орудував по всій країні багато років, затримали у Києві (фото)

Як повідомили у пресслужбі ГУНП в Херсонській області, тіло 46-річного померлого виявили на лавці на набережній.

“Сьогодні, 25 вересня, близько 08:00 до поліції зателефонувала 72-річна мешканка Каховки, яка й натрапила на загиблого. Наразі на місці тривають слідчі дії. Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи”, — розповіли праовоохоронці.

Як повідомив ТСН.ua депутат Каховської міськради від “Радикальної партії” Віктор Амелін, поки що невідомо, чи була смерть насильницькою. Зараз, за його словами, тіло везуть до моргу, де проведуть розтин і встановлять причину.

“На обличчі Дениса Цинського не було слідів побоїв. Були сліди крові з вух, рта та носа. Але тіло тільки описали криміналісти і везуть на експертизу. Причини невідомі”, — розповів ТСН.ua інший депутат “Радикальної партіїї” Роман Іванов.

Чи було це вбивство — ніхто з колег депутата стверджувати не може. Причини смерті Дениса Цинського встановлять після експертизи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com