На Хмельниччині поліцейський на смерть збив велосипедистку

27.02.2020, 13:51
64755

Хмельниччині поліцейський скоїв наїзд на велосипедистку. Від отриманих травм жінка померла, Державне бюро розслідувань почало розслідування. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДБР.

Читайте також: Смертельна аварія під Львовом: з авто залишився металобрухт, маршрутку потрощило (фото)

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Хмельницькому, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю керівника одного із секторів Красилівського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. За попередньою інформацією, 26 лютого близько 20:35 у селі Щиборівка Красилівського району Хмельницької області поліцейський за кермом автомобіля Skoda Octavia скоїв наїзд на велосипедиста. В результаті ДТП жінка загинула на місці”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водій викликав швидку та дочекався приїзду медиків і правоохоронців.

“Попередньо встановлено, що у стані алкогольного сп’яніння поліцейський не перебував. Наразі тривають першочергові слідчі дії”, – вказано у повідомленні.

Повідомляється, що досудове розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com