На коханку Путіна санкції не поширюються: Кабаєва засвітила жакет за 2550 долларів

29.09.2022, 08:02
128287

Аліна Кабаєва вже давно затьмарила свої спортивні досягнення новою посадою “коханки Путіна”, адже останніми роками громадськість говорить лише про це. Колишня спортсменка веде дуже закритий спосіб життя, не показує дітей і розкіш, можливо, щоб вкотре не викликати питань у зубожілих росіян. Тим не менш, її потяг до розкоші проявляється, навіть коли вона намагається одягатися скромно.

Читайте також: Шість годин розстрілювали мирні авто в Гостомелі: оприлюднено кадри воєнного злочину РФ

Днями Аліна відвідала турнір “Асоціації спортивних клубів Росії” в Підмосков’ї, куди з’їхалися юні спортсменки, виступила перед публікою. У сюжеті на одному з пропагандистських каналів її роботу всіляко розхвалювали, а сама Кабаєва не прогавила можливості відзначити, що, мовляв, важка ситуація в країні – не пустили росіян на змагання.

Але в Аліни, схоже, все добре, адже на цю подію вона прийшла на перший погляд у простому, але зовсім не дешевому чорному жакеті. Цей предмет одягу з нової колекції французького Модного дому Balmain, а вартість однієї такої речі – 2550 доларів.

Також чи то на коханці, чи то на дружині російського диктатора були звужені чорні штани, біла блуза в горох, а у вухах виблискували діамантові круглі сережки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com