На Київщині батько забив до смерті свого 4-річного сина

28.12.2019, 12:46
58053

На Київщині ледь живого побитого хлопчика виявив  перехожий на одній з вулиць села Велика Вільшанка і викликав швидку допомогу. Медики повідомили про цей факт до поліції і за вказаною адресою одразу прибула слідчо−оперативна  група Васильківського відділу поліції. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Читайте також: На Одещині батько жорстоко вбив свого сина та сховав тіло на смітнику (відео)

“Малолітнього хлопчика у тяжкому стані з численними травмами тіла у вигляді перелому правої руки, лівої ноги, перелом ребер, перелом кісток черепа було доправлено до реанімаційного відділення. Однак медикам не вдалося врятувати йому життя і від отриманих травм 4−річна дитина померла”,− йдеться у повідомленні.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання батька дитини працівники поліції виявили та вилучили одяг, взуття зі слідами бурого кольору, схожі на кров.

За підозрою у нанесенні смертельних побоїв хлопчику поліцейські затримали його батька, 44−річного чоловіка. Однак він пояснити працівникам поліції нічого не зміг. Стверджує, що нічого не пам’ятає, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові на момент затримання зловмисника становив 1, 57 проміле.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com