На Київщині чоловік “замовив” колишню дружину, яка до цього “замовляла” його

21.08.2019, 22:52
38345

Жінка, вбивству якої запобігли правоохоронці нібито на замовлення колишнього чоловіка, два роки тому наймала банду, яка тричі нападала на її екс-чоловіка. Про це з посиланням на прессекретаря прокуратури Києва Надію Максимець повідомляє ″Українська правда″ в середу, 21 серпня.

Читайте також: 21-річний поліцейський насмерть збив жінку на Київщині

″Два роки тому столична прокуратура викрила злочинну групу із 7-ми осіб, серед яких було троє співробітників правоохоронних органів Києва. Серед злочинів, які їм інкримінуються, були скоєння замовних нападів на підприємців. Одним з потерпілих був житель Броварів, якого, як виявилося, замовила його колишня дружина, з якою він не міг поділити спільне майно. Жінка звернулася до одного з учасників злочинної групи. Вона не замовляла його вбивства, але замовила побиття. Ті люди повинні були нанести му тяжкі тілесні ушкодження, щоб він фізично не міг брати участі в судових засіданнях з розділу майна. У трьох епізодах нападу на цього підприємця в Броварах брали участь шість осіб. Вони завдавали йому тілесні ушкодження, у тому числі з використанням залізних предметів. За напади зловмисники отримували грошову винагороду від підозрюваної, яку між собою розподіляли″, – розповіла Максимець.

Тепер справа 2017 року перебуває в суді на стадії допиту свідків. За словами Максимець, провадження 2017 року не пов’язано з розслідуванням у Київській області, але вийшло так, що фігуранти одні й ті самі.

Прес-секретар додала, що їй не відомі деталі епізоду 2019 року, адже столична прокуратура не здійснює там процесуального керівництва.

Жінці, яка замовила напад на свого колишнього чоловіка у 2017 році, повідомили про підозру у вчиненні правопорушення за ч.2 ст.126 КК (побої і мордування) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Такий злочин карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: У Броварах посеред вулиці загорілась вантажівка

Крім цього, учасникам злочинної групи, яку викрили у 2017 році, інкримінувався розбійний напад на фермера з Хмельницької області і два епізоди незаконного заволодіння нерухомістю.

Максимець пояснила, що тривалість судового розгляду щодо епізоду в Броварах пов’язана з великою кількістю фігурантів і завантаженістю самого суду. Вона додала, що матеріали щодо нападу на підприємця у Броварах направлено до суду окремо від інших епізодів цієї злочинної групи, оскільки між собою вони не пов’язані.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com