На Київщині депутат напав на поліцейських (відео)

3.01.2023, 12:01
133525

У селищі Рокитне в Київській області 65-річний місцевий депутат напав на співробітників поліції. Чоловік спровокував конфлікт, зірвав бодікамеру та погрожував фізичною розправою.

Читайте також: У Макіївці загинула “еліта” мобілізованого резерву російської армії – експерт

При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Київській області.

Подія сталася 24 грудня. У комендантську годину, близько 23:20, під час патрулювання поліцейські зупинили автомобіль Audi біля АЗС. У водія були ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час документування водія, на місце події під’їхав Mitsubishі, за кермом якого був депутат. Чоловік вийшов з автомобіля та почав безпідставно звинувачувати працівників поліції та агресивно себе поводив.

Слідчі за фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.345 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com