На Київщині мати-вихователька перетворила будинок сімейного типу на катівню для дітей (відео)

28.11.2023, 10:03
150481

У дитячому будинку сімейного типу на Київщині мати-вихователька замість ласки й любові била своїх маленьких підопічних кулаками та різними предметами, що траплялися їй під руку, наприклад, металевою ніжкою стола.

Читайте також: Окупанти шукають підпілля у Криму, формують “чорний список”, – ЦНС

Про це повідомляє поліція Київщини.

“Як встановили правоохоронці, 59-річна жінка вчиняє стосовно дітей психологічне насильство та майже до всіх застосовує фізичну силу. Діти розповіли, що стали свідками того, як мати-вихователька завдавала ударів 13-річному підопічному: спочатку руками, а потім металевою ніжкою стола. Хлопця били в область голови, однак він устиг закритися руками. Також діти зазначили, що мати систематично карала їх, застосовуючи пасок, електрокабель та інші предмети”, – йдеться у повідомленні.

На вихованні в будинку сімейного типу перебували семеро дітей віком від 9 до 15 років. Нині вони вилучені і перебувають у лікарні, де проходять медичний огляд.

За фактом катування за процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури слідчі повідомили фігурантці про підозру за ч. 1 ст. 127 Кримінального кодексу України (Катування). Жінці загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com