На Київщині патрульні зупинили машину і знайшли в ній застреленого ветерана АТО

20.01.2020, 12:50
60363

На Київщині за порушення Правил  дорожнього руху працівники групи реагування патрульної поліції в смт. Іванків зупинили автівку. В салоні автомобіля поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Про це повідомляє прес−служба поліції Київської області.

Читайте також: Зеленський вшанував пам’ять полеглих “кіборгів” (відео)

В салоні автомобіля поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Водій зізнався працівникам поліції, що він смертельно поранив свого знайомого і саме в цей час їхав до поліції.

З’ясувалось, цього дня вони з товаришем вживали алкогольні напої. В автомобілі між чоловіками, які свого часу брали участь у бойових діях на Донбасі, виникла сварка, що переросла у стрілянину. Під час сварки водій з мисливської зброї вистрелив у товариша.

Поліцейські затримали 49−річного чоловіка. Як речовий доказ вилучено знаряддя злочину − мисливську рушницю без документів. Тіло 47−річного загиблого направлено на проведення судово−медичної експертизи для встановлення причин смерті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com