На Київщині під час фасування боєприпасів на власному дворі загинув чоловік

31.10.2020, 16:45
87933

У селі Озера Київської області на приватному подвір’ї прогримів вибух, у результаті якої загинув робітник, котрий фасував боєприпаси. Він намагався відкрити ящик із капсулями для спорядження патронів до нарізної зброї.

Читайте також: Вибух на території газопереробної станції під Харковом: є загиблі та травмовані

Про це інформує пресслужба поліції.

Як виявилося, мешканець села легально зберігав у себе на ділянці капсулі для спорядження патронів до нарізної зброї. Але під час фасування боєприпасів прогримів вибух, в результаті якого 50-річний чоловік загинув на місці.

За попередніми даними, найманий робітник намагався відкрити ящик за допомогою шліфувальної кутової машини. Поліція затримала 48-річного власника двору, де сталася трагедія.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 267 Кримінального кодексу України (Порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 12 років.

Працівники поліції вилучили як речові докази шліфмашину, пожежне сміття, зразки капсулів та інші речові докази. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com