На Київщині військовий під дією амфетаміну застрелив чоловіка

19.08.2019, 13:13
37941

У Київській області солдат-контрактник під дією наркотиків влаштував смертельну стрілянину. Про це повідомили у пресслужбі військової прокуратури Центрального регіону України.

Читайте також: У Тернополі чоловік зарізав співмешканця матері та зняв вбивство на відео

“18 серпня в кімнаті гуртожитку в с. Залісся Броварського району Київської області військовослужбовець військової служби за контрактом вчинив стрілянину. 22-річний старший солдат здійснив 4 постріли з кустарно виготовленої зброї в бік цивільного громадянина”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, унаслідок стрілянини чоловік 1990 року народження отримав вогнепальне поранення у груди та в праву ногу. Від травм чоловік помер у реанімації Броварської центральної районної лікарні.

За даними медиків, під час скоєння злочину військовий перебував у стані наркотичного сп’яніння під дією амфетаміну.

Наразі нападник затриманий, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування здійснюється Броварським відділом поліції ГУ НП у Київській області, процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com