На Київщині затримали злочинця, який скоїв вбивство та змінив зовнішність

12.02.2019, 20:58
11667

В грудні 2018 року на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жителя Обухова, що близько 22.10 невідома особа, з невстановленої зброї здійснила два постріли в бік іншого чоловіка і втекла з місця вчинення злочину у невідомому напрямку.

Читайте також:  Синіцин про вбивство Гандзюк: “Це питання того, в якій країні ми житимемо далі”

На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка і встановила особу потерпілого. Ним виявився 49-річний місцевий житель, який від отриманих вогнепальних поранень помер в місцевій районній лікарні, повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що у вчиненні даного злочину обгрунтовано підозрюється 38-річний житель Обухова, якого оголосили у розшук.

Розшукуваний досить довгий час переховувався від слідства і, навіть, змінив свою зовнішність, щоб його не впізнали.

11 лютого 2019 року до поліції надійшла оперативна інформація, що даний громадянин переховується у приватному будинку, в спеціальній хованці в селі Пінчуки Васильківського району, де його і затримав спецпідрозділ КОРД.

Слідство встановлює причину такого вчинку.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com