На Київщині знайшли розстріляних росіянами мирних мешканців: серед вбитих є іноземець

17.05.2022, 16:01
119862

Тіла трьох чоловіків знайшли у ямі біля окружної дороги неподалік Макарова. Під час бойових дій там розміщувались позиції військ країни-агресорки Росії. Поряд із захороненням знайшли залишену росіянами розтяжку із гранатою “Ф-1”.

Читайте також: Російські окупанти ракетами обстріляли селище Десна Чернігівської області: є загиблі і багато поранених

Про це повідомили у поліції Київської області.

Зазначається, що дві особи були вбиті в голову. Один чоловік – в живіт. На місці захоронення знайшли документи одного з загиблих. Він виявився громадянином Чехії.

“Є його відповідні дані. Інші дві людини не встановлені на даний час, але вони були в цивільному одязі. Ми будемо шукати, за яких обставин вони зникли на території України”, — повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Вдалося встановити, що чех до війни працював в Україні далекобійником. З початком бойових дій приїхав до країни  волонтерити. Іноземець перестав виходити на звʼязок 3 березня. На батьківщині у 49-річного чоловіка залишались дружина та брат.

Крім того, неподалік села Раківка поліцейські знайшли тіло розстріляного цивільного пенсіонера, який у минулому був оперативним працівником органів внутрішніх справ. Під час окупації державою-терористкою він вийшов по дрова, але не повернувся. Солдати Російської Федерації роздягнули чоловіка і розстріляли. Його поховали на полі поряд із бойовими позиціями росіян. На тілі загиблого криміналісти виявили сліди катувань.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com