На Луганщині викрили мережу інформаторів бойовиків

26.02.2019, 14:48
13863

Упродовж 2017-2018 років на території Луганської області діяла мережа інформаторів “ЛНР”, які здійснювали збір та передачу даних бойовикам щодо місця дислокації та переміщення сил і засобів Збройних Сил України.

Читайте також: В Одесі затримали бойовика з ДНР (фото)

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

“Під час досудового розслідування встановлено, що упродовж 2017-2018 років на території Луганської області діяла мережа інформаторів “ЛНР”, які здійснювали збір та передачу даних бойовикам щодо місця дислокації та переміщення сил і засобів Збройних Сил України, а також правоохоронних органів, що задіяні в районі проведення АТО та ООС. Розголошення вказаних відомостей зашкодило та могло завдати шкоди обороноздатності держави в ще більших масштабах”, – йдеться у повідомленні.

До мережі інформаторів входило дві жінки, що проживали у підконтрольних українській владі Лисичанську та Рубіжному, а також чоловік з Кремінної, діяльність яких координував з окупованої території учасник незаконного збройного формування “Народна міліція” терористичної організації “ЛНР” окупаційної адміністрації РФ. Терорист передавав отриману інформацію своєму куратору — громадянину Російської Федерації.

Під час обшуків вилучено електронні пристрої, за допомогою яких здійснювалася передача інформації бойовикам.

Проводяться невідкладні слідчі дії.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com