На Луганщині знайшли останки чотирьох людей, які вважалися зниклими безвісти

3.10.2020, 18:21
85724

На Луганщині, де продовжують великі лісові пожежі, виявили останки 4 людей, які вважалися зниклими безвісти.

Читайте також: На Прикарпатті згоріла 170-річна дерев’яна церква

Як передає Кореспондент, про це повідомила прес-секретар регіонального управління Нацполіції Тетяна Погукай на своїй сторінці в Facebook в суботу, 3 жовтня.

“Додаткова інформація про загиблих і зниклих безвісти осіб під час пожеж на території області станом на 14:00 (3 жовтня). Загиблі – 11 осіб”, – написала вона.

За її словами, співробітниками слідчо-оперативних груп, які продовжують проведення першочергових слідчих дій, а саме огляд місця події, допити потерпілих та свідків, виявлено в селі Сиротине та селі Воронове під завалами зруйнованих будівель тіла (фрагменти тіла) людей, які значилися як безвісти зниклі:

Андрєєва Наталія Вікторівна, 25.01.1964 р.н., проживала за адресою: села Сиротине, вул. Дружби, 54а;

Поміщик Світлана Архипівна, 14.02.1947 р.н., села Сиротине вул. Пушкіна, 27 (погано пересувалася, жила з сусідами, родичів не було, після того як сусіди повернулися після евакуації сім’ї за майном і за нею на місці вже все горіло);

Чумак Любов Володимирівна, 03.08.1956 р.н., с. Воронове, вул. Сонячна, 26 (жила з чоловіком, поки чоловік порався з транспортним засобом в гаражі, зайшла в будівлю за документами і пропала).

Шушулкова Валентина Федорівна, 13.01.1938 р.н., с. Воронове, провулок Піщаний, 5 (лежача після трьох інсультів, проживала одна).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com