На Львівщині 7-річна дівчинка з’їла тортик разом з дротом і потрапила в лікарню

26.10.2020, 21:20
87544

Львівські лікарі успішно прооперували 7-річну дівчинку з Дрогобича, яка разом з їстівною фігуркою кота проковтнула металевий дротик.

Читайте також: Чоловік купив в супермаркеті упаковку вівсянки, де були живі миші (відео)

Деталі розповіли на сторінці Дитячої клінічної лікарні Охматдит Facebook, передає РБК-Україна.

Як виявилося, в шматочку торта – фігурці маршмелоу, виявився шматок дроту. І дитина проковтнула його разом з частуванням. Дріт застряг в горлі й дитині відразу стало погано.

“В горлі дитини застряг дріт, яким винахідливі кондитери прикріпили фігурку кішечки з маршмелоу до торту. Дівчинка з’їла котика разом з дротом, а діставали його наші ЛОРи. Семирічна дівчинка з Дрогобича потрапила до нас з направленням від районного ЛОРу. Завідувачу передали рентген-знімки дитини. Сумнівів не було – в горлі дитини чітко видно стороннє тіло”, – сказано в повідомленні.

Вранці дитину прооперували, через те, що інакше було неможливо дістати дріт. Як пояснили лікарі, операція була складною, довелося застосувати наркоз і особливу методику.

Крім того, з’ясувалося, що мама дівчинки намагалася самостійно дістати предмет, але зробила тільки гірше – дріт зайшов ще глибше в тканини. Лікарям вдалося дістати щипцями, без додаткових надрізів і врятувати дівчинку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com