На Львівщині чоловік стріляв в матір колишньої дівчини, а потім наклав на себе руки

25.09.2020, 20:53
85086

У місті Стебник Львівській області 28-річний чоловік стріляв у матір своєї колишньої дівчини. Наступного дня його знайшли з вогнепальним пораненням голови. Ймовірно, він скоїв самогубство. Про це сьогодні повідомляє поліція Львівської області.

Читайте також: Авто перетворилось на металобрухт: на Львівщині в потрійній ДТП загинули двоє людей (фото)

“У Дрогобицький відділ поліції 24 вересня близько 04:00 надійшло повідомлення від 23-річної мешканки міста Стебник про те, що невідомий чоловік стріляв у її маму”, – йдеться у повідомленні.

У помешканні правоохоронці виявили 51-річну жінку з вогнепальним пораненням голови. Встановлено, що постріл був здійснений з вулиці – зловмисник стріляв крізь вікно, після чого втік з місця події. Потерпілу госпіталізували, зараз медики роблять усе можливе, аби врятувати їй життя.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 28-річний мешканець Перемишлянського району, колишній хлопець заявниці.

“Сьогодні, 25 вересня, близько 8:30 поліцейські виявили тіло розшукуваного без ознак життя, з вогнепальним пораненням голови неподалік залізничної станції Верхні Гаї. Біля нього лежав обріз мисливської рушниці. Попередньо, чоловік скоїв самогубство”, – розповів начальник Нацполіції у Львівській області Василь Віконський.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com