На Львівщині мешканці села “на гарячому” упіймали палія сухої трави

30.04.2020, 16:11
71087

У селі Ілів Миколаївського району Львівської області мешканці затримали палія сухої трави одразу після того, як побачили, що чоловік чинить злочин.

Читайте також: Як перетнути кордон України: список працюючих КПП

Про це повідомляє ДСНС Львівської області, інформує ТСН.

Мешканці села кажуть, що побачили, як чоловік присів обабіч, і після того одразу спалахнув вогонь, який швидко роздмухало вітром. Палій намагався втекти в кущі, але люди його наздогнали та передали працівникам екологічної служби.

На місці події було відібрано пояснення та складено на порушника адмінпротокол за спалювання сухої рослинності. За випалювання сухої рослинності або її залишків громадяни, винні у підпалі, несуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 3060 гривень до 6120 гривень.

“Головне управління ДСНС України у Львівській області висловлює щиру вдячність мешканцям села Ілів Миколаївського району, які проявили громадську свідомість, виявили порушника, повідомили правоохоронні органи та до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів ліквідовували пожежу сухої трави власними силами”, – йдеться у повідомленні ДСНС області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com