На Львівщині прощаються з 20-річним курсантом, який загинув в авіакатастрофі на Харківщині (фото)

30.09.2020, 15:12
85458

Сьогодні, на Львівщині поховають загиблиго в авіакатастрофі військового літака АН-26 курсанта з Сокальського району Віталія Вільховського. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко.

Читайте також: У Харкові попрощалися із загиблим в авіакатастрофі Ан-26 курсантом з Львівщини (фото, відео)

“Сьогодні Львівщина віддає останню шану Віталію Вільховому, курсанту Харківського університету Повітряних сил імені І. Кожедуба, який загинув у авіатрощі Ан-26 в Чугуєві.

Не існує таких слів, щоб передати всю біль і гіркоту втрати батьків та рідних, які сьогодні прощались з Віталієм. В тебе все життя мало бути попереду, але доля склалась інакше. Це був твій останній політ, який тепер триватиме завжди. Спочивай з миром”, – написав Олександр Тіщенко.

Зазначимо, сьогодні в Сокальському районі оголосили День жалоби у зв’язку зі смертю земляка – Віталія Вільхового. Хлопець народився 27 червня 2000 року у селі Соснівка Сколівського району Львівської області. Закінчив Львівський ліцей імені Героїв Крут, далі пішов вчитися до Харкова. Під час навчання був заступником командира взводу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com