На Львівщині та Буковині лікарі, які перебувають на передовій боротьби з коронавірусом, розмалювали свої костюми до Дня вишиванки: (фото)

21.05.2020, 20:49
73131

У Чернівецькій області медики Кіцманської центральної районної лікарні працювали у захисних костюмах, які були розмальовані під вишиванку. Про це повідомляє ВВС Україна.

Читайте також: У Львові медики одягнули левів у маски та вишиванки (фото)

“Інфекційне відділення зараз повністю заповнене – 30 місць. Це люди з коронавірусом і ті, що чекають результатів тестів з підозрою, але симптоми схожі. Також хворі з коронавірусною інфекцією лежать і в терапевтичному відділенні райлікарні. Загалом на сьогодні зафіксовано 236 випадків у районі”, – йдеться у повідомленні.

Цей медзаклад вже три місяці приймає хворих на коронавірус з двох районів Буковини.

Команда медиків Львівської обласної клінічної лікарні також розмалювала свої захисні костюми.

Цей заклад не є опорним для COVID-19, але цілодобово приймає пацієнтів із багатьма хворобами і не припиняла свою роботу.

“У відділення реанімації потрапляють найскладніші пацієнти з усієї області”, – розповіли в лікарні.

Нагадаємо, у третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки, цього року свято випало на 21 травня. За традицією, в цей день всі охочі приходять на роботу або навчання у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці. У цей день також  влаштовують марші вишиванок по всій Україні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com