На Львівщині викрили схему незаконного ввезення елітних авто, у якій замішані митники (фото)

21.02.2019, 21:49
13224

Слідчі Державного бюро розслідувань викрили схему незаконного ввезення в Україну автомобілів преміум-класу, яку організували львівські митники.

Читайте також: “Євробляхи” в Україні: схеми легалізації та хабарі митникам на Волині

На Львівщині викрито схему незаконного ввезення дорогих автівок на територію України без сплати обов’язкових митних платежів. Як повідомила прес-служба ДБР, схему було організовано за участю співробітників Львівської митниці. Зокрема, автомобілі преміум-класу незаконно ввозилися на територію України або в режимі тимчасового ввезення, або з документами дипломатичних представництв іноземних держав, – таким чином не сплачувалися обов’язкові митні платежі під час ввезення на митну територію України. Також виготовлялися підроблені документи про митну вартість та походження автомобілів, в автомайстернях номери вузлів та агрегатів перероблялися під наявні свідоцтва власності, а автомобілі за підробленими документами та номерами продавалися на території України, інформує “Уніан“.

“Слідчі викрили факт незаконного ввезення автомобілю “Мерседес”, внаслідок чого державний бюджет недоотримав 658 тис. грн. Проведено обшуки у службових приміщеннях Львівської митниці, а також за місцем проживання службових осіб митниці. Наразі встановлюється кількість автомобілів, які були незаконно ввезені на територію України за участю даних співробітників, та збитки, нанесені державі в результаті реалізації схеми”, – повідомили в ДБР.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com