На Львівщині юнак зґвалтував 12-річного хлопчика

1.12.2020, 16:33
90510

У Львові 18-річний місцевий житель зґвалтував підлітка. Інцидент трапився ще у червні цього року, однак лише сьогодні, 1 грудня, слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду.

Читайте також: На Волині зведений брат жорстоко зґвалтував сестру

Про це повідомляє поліція Львівської області.

“18 червня до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син. Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що невідомий чоловік зґвалтував його у парку. Того ж дня правоохоронці встановили та затримали зловмисника, причетного до скоєння злочину, 18-річного мешканця Львова”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 18 червня близько 12:50 на вулиці Роксоляни у Львові зловмисник підійшов до групи дітей та попросив про допомогу нібито у ремонті скутера, за що обіцяв придбати морозиво та газовані напої. На цю пропозицію погодився 12-річний хлопець.

“Скориставшись малолітнім віком та безпорадним станом дитини, зловмисник відвів його до парку, де у приміщенні одноповерхової будівлі, задіюючи залякування, погрози та перевагу у фізичній силі, зґвалтував його”, – зазначили у поліції.

Зловмисник завдав підлітку тілесні ушкодження легкого ступеня, а також спричинив психологічну травму.

“19 червня слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Для затриманого обрали запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com