На Львівщині жінки самотужки затримали грабіжника-рецидивіста, який обікрав магазин

21.11.2020, 16:55
89697

У Львівській області раніше неодноразово судимий 48-річний чоловік викрав із магазину побутову хімію і мав намір втекти. Але троє сміливих продавчинь завадили злодію і самотужки затримали його. Під час штовханини зловмисник вдарив в живіт молоду працівницю.

Читайте також: Нічні розваги мажорів: на Львівщині двоє депутатів від “ЄС” на елітній автівці заїхали прямо у під’їзд багатоповерхівки (відео)

Як повідомляють львівські поліцейські, намір чоловіка здійснити крадіжку помітили працівниці торгівельного закладу. Тоді вони спробували його затримати. Втім, крадій вдарив 21-річну продавчиню в живіт. У дівчини тілесні ушкодження.

Проте сміливі продавчині не здавалися. Вони схопили злодія і поки двоє жінок тримали його, третя швидко телефонувала у поліцію.

Правоохоронці встановили, що дійсно 48-річний місцевий мешканець раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності саме за крадіжки.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від чотирьох до шести років.

Працівницям магазину правоохоронці висловили вдячність за сміливість та рішучість під час затримання зловмисника. Крадій нині у виправному закладі. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com