На Миколаївщині п’яний чоловік побив і зѓвалтував свого знайомого

8.01.2020, 17:51
59128

Чоловік розпивав зі знайомим спиртне, а потім побив його і зѓвалтував. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області в середу, 8 січня.

Читайте також: На Миколаївщині на ходу загорівся пасажирський поїзд (відео)

″Під час спільного розпивання алкоголю між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого господар руками і ногами побив гостя, а коли той втратив свідомість, вчинив стосовно нього насильницькі дії. Познущавшись над потерпілим, злочинець виштовхав його на вулицю, де він, пройшовши певну відстань, знову знепритомнів″, – повідомили в поліції.

У поліцію про 57-річного постраждалого повідомили медики. За їхніми словами, чоловіка на вулиці без свідомості знайшли перехожі.

″За ступенем отриманих тілесних ушкоджень було встановлено, що потерпілого спочатку побили, а потім зѓвалтували, ймовірно, стороннім предметом″, – сказано в повідомленні.

Поліція затримала зловмисника – 31-річного місцевого жителя, йому повідомили про підозру за статтею “зґвалтування”. Речові докази вилучено, а також призначена низка експертиз. Підозрюваному загрожує від трьох до п’яти років в’язниці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com