На Миколаївщині військовий зарізав свого армійського товариша

19.08.2019, 16:54
37989

У місті Первомайськ виявили тіло 20-річного військовослужбовця з Миколаєва з численними колото-різаними ранами грудної клітки. Співробітники поліції встановили, що вбивство скоїв 19-річний знайомий потерпілого, також військовий, житель Єланецького району. Про це повідомляє управління Нацполіції в Миколаївській області в понеділок, 19 серпня.

Читайте також: Перервав комп’ютерну гру: на Миколаївщині онук жорстоко зарізав дідуся (відео)

Як з’ясувалося, увечері, 12 серпня, після служби молоді люди вирішили розважитися. Під час спільного відпочинку, який не обійшовся без вживання алкоголю, на березі річки між ними виникла сварка, яка переросла в бійку.

″З’ясування стосунків між хлопцями закінчилося тим, що молодший з них завдав дев’ять ударів ножем в область грудної клітки приятелеві, від яких той помер на місці. Зловмисник, намагаючись приховати сліди злочину, скинув тіло в річку, а сам, зібравши необхідні речі і замовивши таксі, поїхав на батьківщину, де його і затримали співробітники Управління карного розшуку обласного главку поліції″, – йдеться в повідомленні.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину за статтею про умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України). Військовому загрожує ув’язнення на термін від семи до п’ятнадцяти років. За поданням слідчого стосовно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com