На Нацвідборі до Євробачення може спалахнути скандал через Тіну Кароль, Wellboy і гроші

10.02.2022, 22:30
111172

Фінал Нацвідбору на Євробачення 2022 відбудеться уже 12 лютого. Трансляцію дійства, на якому оберуть представника України на 66-му пісенному конкурсі, що пройде у Турині, можна буде дивитися о 18:30 в прямому ефірі каналу UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: Кароль отримала керівну посаду в університеті Поплавського (фото, відео)

Довкола учасників національного відбору вже розгорнулося кілька скандалів, без яких, власне, на думку ведучого шоу Тімура Мірошніченка, конкурс не обійдеться ніколи… І от може назріти ще один.

У чому суть ймовірного скандалу?

Отож. Як відомо, членами журі Нацвідбору стали Джамала, Ярослав Лодигін і Тіна Кароль. Остання буде у журі не вперше – позаминулого року вона вже була поміж експертів, які визначали, кого відправляти на Євробачення від нашої країни.

Але минулого року у відборі не брав участь Антон Вельбой, він же Wellboy.

Як пов’язані ці два факти?

Річ у тім, що в грудневому інтерв’ю, ще до оголошення складу журі, Тіна Кароль дала інтерв’ю “КП в Україні”, де зізналась, що разом з Бардашем займається розкручуванням Антона.

Зокрема, Кароль нібито дала гроші на запис дебютного треку артиста “Гуси”, який “порвав” український (і не лише) медіапростір (цікаво, що цей хіт зник з офіційного YouTube-каналу співака).

“Я беру участь у його становленні, розкручуванні, кар’єрі. Точніше, перебуваю в пайовій участі. Спочатку перші фінанси на запис пісні “Гуси” він отримав з моїх рук. Юрій Бардаш прийшов до мене, показав хлопця, і ми вирішили разом рухатися. Але я одразу Бардашу сказала – ти заявляєш, що його продюсер, я лише буду співучасником”, – сказала Тіна.

Тобто, принаймні до недавнього часу, у співачки ймовірно був чисто “шкурний інтерес” в успішній кар’єрі самого Вельбоя.

Читайте також: Тіні Кароль не дозволили співати російською на “Танцях з зірками” у Грузії

До недавнього часу, бо Wellboy на початку лютого довірив власні рекламні проєкти та інтеграції свого бренду агенції Secret Service Celebrity Marketing…

Та чи означає це, що він “порвав” з Тіною Кароль – достеменно не відомо.

Що кажуть організатори Нацвідбору і Wellboy?

Styler звернувся за коментарями до організаторів національного відбору з питанням, чи немає “конфлікту інтересів” у тому, що до складу журі входить експерт, який потенційно зацікавлений у перемозі одного з конкурсантів.

“Вважаємо, що тут доцільно коментувати Тіні Кароль, проте зазначимо, що вона не є музичною продюсеркою Wellboy”, – відповіли нам у оргкомітеті.

А от команда артиста була ще більш лаконічною.

“Нам нецікаве це питання. Тіна не бере участі в оперативній роботі. Але продюсер один – Юрій Бардаш”, – сказали нам представники Wellboy.

Відзначимо: Тіна Кароль і сама казала, що не є продюсером Wellboy. Тому нічого нового ми не дізналися.

За коментарем ми також звернулися до представників поп-діви. Але на момент публікації матеріалу жодної відповіді не отримали.

Читайте також: Тіна Кароль висміяла YUNA-2022 та заявила, що її творчість недооцінили

Нагадаємо, що результат загального голосування на Нацвідборі визначають результати голосування глядачів та результати голосування суддів у співвідношенні 50 на 50. Кожний суддя виставлятиме учасникам бали від 1 до 8.

У фіналі Нацвідбору Wellboy виступатиме з піснею Nozzy Bossy. Вона, за словами артиста, “про силу села, землі, яка дає тобі енергію” і про “босоногих людей, які йдуть по цій планеті”.

“Я себе вважаю босяком. Йду кудись, не знаю куди. Але я йду босим і мені це в кайф”, – каже співак.

З огляду на те, що станом на 10 лютого Wellboy презентував лише фрагмент свого конкурсного треку, то букмекери не надто вірять у нього – Антону пророкують лише 5 місце.

А от фаворити – Аліна Паш з піснею Тіні забутих предків, Roxolana і її Girlzzzz та Kalush Orchestra з хітом Stefania.

На Нацвідборі до Євробачення може спалахнути скандал через Тіну Кароль, Wellboy і гроші

Раніше одну з фавориток Нацвідбору Аліну Паш звинуватили у поїздці до Криму через російський кордон і виступи на корпоративах в РФ.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com