На очах у дружини: у Сумах застрелили активіста «Правого сектору» (фото)

28.10.2021, 10:45
103970

У Сумах ввечері 27 жовтня вбили представника «Правого сектора» Олександра Іваніну

Про це інформують на сторінці руху у Facebook.

«Убивця чекав на Олександра біля під’їзду його власного будинку. Здійснив понад 10 пострілів. Напад на чоловіка було скоєно у присутності дружини. Не виникає сумнівів, хто приклав до цього руку і де саме шукати винних. «Правий сектор» переконаний, що саме націоналістична діяльність Іваніни стала причиною вбивства. А вбивць слід шукати поміж любителів «русского міра», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський звільнив очільника Херсонської ОДА і призначив нового керівника області

Про те, як стався напад, розповів керівник обласного осередку організації Сергій Супрун.

«Близько 21.00 Саша разом із дружиною Анею під’їхали на автівці до свого під’їзду, Саня виліз із машини, поліз у багажник за речами. У цей час неподалік, на лавочці, сидів якийсь чоловік. Як описує свідок, побачив Саню, дістав зброю і почав стріляти. Зробив декілька пострілів. Швидше за все, це пов’язано з антикримінальною діяльністю. Він публічно висвітлював діяльність певних осіб», – сказав Супрун.

Загибель місцевого активіста прокоментував у Facebook голова Сумської ОДА Дмитро Живицький

«Вбито сумчанина, активіста, молодого хлопця, члена »Правого сектору« – Олександра Іваніну. Його нахабно вбили біля під’їзду свого будинку з вогнепальної зброї. На місці працює поліція. Це жахливо і не припустимо! Ніхто не має права позбавляти життя іншого!» – написав чиновник

Олександр Іваніна 27 жовтня під час сесії міської ради виступав щодо скасування рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com