На Одещині іноземці продавали українок у сексуальне рабство в Китай

29.04.2019, 15:15
22944

Одеські правоохоронці перекрили міжнародний канал торгівлі людьми, через який українські жінки потрапляли у сексуальне рабство закордон.

Читайте також: Двоє українок ледь не потрапили у сексуальне рабство в Росію

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Спільно з прикордонниками одного з работорговців було затримано у Міжнародному аеропорту Бориспіль саме під час спроби переправлення до Китаю п’ятьох українок. В цей же час в Одесі оперативники затримали його спільника.

Своїх майбутніх жертв 44-х та 24-річні іноземці шукали серед оголошень про пошук роботи у Мережі. Більшість з них були молоді жительки Одещини віком 18-20 років, які за браком коштів перебували в уразливому матеріальному стані.

Вербувальники, оцінивши зовнішність дівчат за фотографіями, які ті на їхню вимогу відправляли на електронну адресу, пропонували роботу з надання сексуальних послуг в борделях на території КНР.

Українкам пропонувалась зарплатня від 200 до 400 доларів США на годину з проживанням у заздалегідь орендованій квартирі разом із іншими дівчатами,  харчування також було за рахунок роботодавця. Витрати, пов’язані з виїздом за кордон, українки мали повернути з першої зарплатні. Після отримання згоди та оформлення всіх необхідних документів правопорушники бронювали жінкам електронні квитки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com