На Одещині керівника поліції спіймали на хабарі (Фото)

9.01.2019, 10:43
7380

Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою та ДБР викрили на систематичних хабарах керівника підрозділу одного із райвідділів ГУ НП в Одеській області.

Читайте також: Очільницю столичного банку затримали на мільйонному хабарі

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

“Встановили, що підполковник поліції налагодив механізм одержання неправомірної вигоди від місцевих підприємців за безперешкодне здійснення комерційної діяльності. Вартість “послуг” зловмисника становила від трьохсот доларів США щомісяця з одного торговельного місця”, – йдеться у повідомленні.

Також задокументували факт вимагання від приватного підприємця чотирьох тисяч американських доларів. За вказану суму посадовець обіцяв сприяння у визнанні родича комерсанта непридатним до військової служби.

Правоохоронці затримали поліцейського на робочому місці під час отримання 3 800 доларів США – чергового траншу хабара. Раніше оперативники спецслужби зафіксували одержання зловмисником неправомірної вигоди у розмірі п’ятсот американських доларів.

 

 

 

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com