На Одещині поранені перехожі побили свого нападника та забрали його авто, щоб дістатися до лікарні (фото)

22.07.2019, 19:13
34133

Вулична бійка зі стріляниною сталася в одному із сіл Білгород-Дністровського району Одеської області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Читайте також: Закривавлений труп, зв’язані руки: в Одеській області жорстоко вбили екс-мера Тирасполя (фото 18+)

Місцевий житель, який перебував у машині Mitsubishi, відкрив вогонь з травмата по двох перехожих, які приїхали з сусідніх сіл. Ті, своєю чергою, побили водія до втрати свідомості і поїхали на його автомобілі в лікарню.

39-річного стрільця в медустанову доставив знайомий. Чоловік отримав черепно-мозкову травму і досі перебуває у важкому стані.

Поліцейські встановили особи усіх учасників конфлікту і допитали одну зі сторін. 33-річний та 35-річний чоловіки, які постраждали від куль травматичної дії, заявили, що не знають, через що в них стріляли. Самі ж вони діяли у відповідь.

Їм оголосили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом разом з насильством (ч. 3 ст. 289 КК) і обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За фактом нанесення їм тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за статтею про умисне легке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 125 КК). Залежно від результатів судово-медичної експертизи можлива перекваліфікація провадження.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com