На Одещині вітчим місяць ґвалтував 12-річну падчерку неприродним способом

11.08.2020, 18:52
81071

У селі Старокозаче Білгород−Дністровського району (Одеська область) 13−річна дівчинка стала жертвою вітчима, який протягом усього минулого місяця ґвалтував падчерку неприродним способом.

Про це повідомила начальник служби у справах дітей Старокозацької ОТГ Ірина Іванова. За її словами, чоловік казав дівчинці, що робить це спеціально, бо потім ніхто не доведе його провину.

Читайте також:  Важила 30 кг: в Україні від анорексії померла 27-річна жінка

Коли працівники соцслужби і поліцейські приїхали до батьків дівчинки, її мати перебувала в стані сильного алкогольного сп’яніння. У вітчима також були явні ознаки тривалого вживання спиртного.

Але мати дівчинки відмовилася писати заяву на чоловіка до поліції, а від працівника соцслужб прийняти її не можуть, оскільки заявити про те, що сталося, може тільки потерпілий.

Наразі дівчинку вилучили дитину з сім’ї, вона перебуває в центрі соціально−психологічної реабілітації, проходить медичний огляд.

Психолог, яка працювала з дитиною розповіла, що дівчинка навіть працювала вночі. Вона збирала картоплю у місцевого фермера, за що отримувала 300 грн, але гроші забирав собі вітчим.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com