На Одещині затримали молдаванина, що пропагував при перетині кордону “радянську владу” (відео)

15.02.2020, 13:15
63324

На Одещині, 15 лютого,  прикордонники затримали громадянина Молдови, який пропагував комуністичний тоталітарний режим і заявляв, що не визнає Україну та її владу. Молдаванину заборонили в’їзд в Україну на три роки.

Читайте також: “Я ж не знала, що не можна до цього й*баного Криму”: У Києві прикордонники не пустили росіянку на власне весілля (відео)

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Держприкордослужби.

“Учора (14 лютого — ред.) в Одеській області прикордонникам довелося вгамовувати провокатора. Молдованин казав, що є громадянином СРСР і демонстративно не визнає Україну та її владу”, — йдеться у повідомленні.

Так, у пункті пропуску “Кучурган” Білгород-Дністровського прикордонного загону громадянин Республіки Молдова, який прибув в Україну, поводив себе агресивно, вів антиукраїнську риторику з пропагандою комуністичного тоталітарного режиму.

“Українських прикордонників він звинувачував у держзараді, щоправда за законодавством СРСР, закликав переходити на бік “радянського союзу”. Також порушник нецензурно лаявся та в порушення режимних правил намагався вести відеозйомку на мобільний телефон”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією Дерприкордонслужби, цей громадянин уже не вперше порушує українське законодавство. У 2019 році він в’їжджав в Україну на автомобілі BMW з прорадянською атрибутикою замість номерних знаків та численними наклейками відповідної тематики.

“Цього разу іноземця затримали. На нього склали адмінпротоколи за злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду та порушення режиму в пункті пропуску (за статтями 185-10 та 202 КУпАП). Також молдованину заборонили в’їзд в Україну на 3 роки”, — йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com