На “Олімпійському” кияни обіграли “Дніпро-1”

29.09.2019, 20:16
44450

“Динамо” у 9−му турі української Прем’єр−ліги на НСК “Олімпійський” обіграло новачка чемпіонату “Дніпро−1”  2:0.

Відкрив рахунок півзахисник “біло−синіх” Беньямін Вербич. На 30−й хвилині зустрічі словенець відправив м’яч у порожні ворота після передачі Віталія Миколенка з лівого флангу.

Читайте також: “Динамо” здобуло переконливу перемогу, розгромивши “Ворсклу”

Наистартових хвилинах матчу встиг відсвяткувати взяття воріт Денис Гармаш, проте його гол арбітр не зарахував через офсайд.

Дніпряни мали свій момент одразу після голу Вербича. Георгій Бущан парирував перед собою удар Когута, а Чичиков уже будучи в положенні поза грою добив м’яч у сітку −рефері розібрався в епізоді і рахунок не змінився.

У другому таймі “Динамо” володіло ігровою перевагою, але довго не могло забити. Голкіпер гостей Валерій Юрчук діяв надійно і неодноразово рятував свою команду. Прекрасний сейв йому вдався на 73−й хвилині після удару Артема Бєсєдіна з дальньої відстані, а на 78−й воротар перевів м’яч у поперечку після потужного пострілу Віктора Циганкова зі штрафного.

Проте, кияни все ж зуміли засмутити талановитого голкіпера. Зробив це за десять хвилин до кінця матчу Віктор Циганков, реалізувавши пенальті за фол на Бєсєдіну.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com