На OLX продають магніти для знешкодження чіпів при вакцинації

13.10.2021, 15:35
102834

На платформі OLX почали продавати магніти, які знешкоджують чіпи

Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

На деяких Telegram-каналах поширили скріншот шахрайських оголошень. На них аферисти пропонують людям купити античіп-магніт для безпечної вакцинації. Коштує такий виріб 129 гривень.

“Магніт для знешкодження чіпа при вакцинації: намагнічений потоками структурованої води, дозволяє приймати вакцини без ризику для здоров’я, простий і безпечний у використанні”, — пише автор оголошення.

Читайте також: В Україні стався землетрус: в якій області зафіксували епіцентр

Вже пізніше журналістам не вдалося знайти оголошення. Ймовірно, його видалили і встигли здерти грошей з кількох наївних користувачів.

Раніше повідомлялось, що Білл Гейтс відреагував на теорії про чіпування людей. Білл Гейтс назвав чутки про імплантацію мікрочіпів в людей “безглуздими і дивними”. Протягом багатьох років Гейтс говорив про небезпеки пандемій і закликав світових лідерів, у тому числі Дональда Трампа в кінці 2016 року, зробити більш рішучі кроки, щоб бути готовими до них. Тепер, посилаючись на зобов’язання Фонду Білла і Мелінди Гейтс про виділення 300 мільйонів доларів США на боротьбу з COVID-19 та розробку вакцини, деякі праві групи і експерти почали поширювати в січні дезінформацію про те, що Гейтс якимось чином стоїть за створенням вірусу і хоче отримати прибуток. від нього. Пов’язані з коронавірусом теорії змови про Гейтса підірвали соціальні мережі і телебачення: вони згадувалися 1,2 мільйона разів з лютого по квітень, повідомила виданню The New York Times медіа-розвідувальна компанія Zignal Labs.

Джерело: Comments.ua

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com