На Оман обрушилися раптові повені, а температура впала до рівня нижче нуля (фото, відео)

17.01.2020, 22:45
60164

У деяких частинах Оману температура впала до рівня нижче нуля, а сильні дощі викликали раптові повені в Султанаті. Про це повідомляє англомовна служба новин Близького Сходу  The National. 

Читайте також:Показали фото шикарних апартаментів в Омані, де відпочивав Зеленський (фото, відео)

Температура в деяких частинах Оману в середу впала до рівня нижче нуля через те, що що сильний дощ викликав повінь в Султанаті. Метеорологічне бюро Омана повідомило, що в середу на Джабаль−Шамс, найвищій горі на Аравійському півострові, яка знаходиться в північно-східній частині Оману, температура впала до −2 ° C.

Сильний заблокував дороги, в результаті чого мешканці району біля 3000−метрової гори, заявили, що вони ізольовані від світу. Місцеві жителі переживали, що в разі збереження негоди у них закінчиться їжа.

Читайте також: Помер султан Оману Кабус бін Саїд

В цей час багатьом жителям низинних районів Оману довелося покинути свої будинки через ризик сильного затоплення. Також виявилися під водою багато автодоріг, десятки автомобілів змило водою. У зв’язку з цим влада закликала автомобілістів не виїжджати з дому без крайньої необхідності.

Державне телебачення повідомило, що про смертельні випадки в результаті негоди невідомо, що протягом доби понад 200 осіб було госпіталізовано до лікарень Оману в травмами.

На щастя, в четвер і п’ятницю в більшості районів Султанату погода була ясною. Температура повітря коливалася від +13 до +25 ° C.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com