“На полі бою в Україні вирішується доля мільйонів людей”: Зеленський повідомив, скільки міст і сіл уже звільнено

8.12.2022, 07:30
132203

Росія 24 лютого розпочала проти України тотальну війну. І це війна на виживання. Сотні наших міст і сіл просто спалені вщент через російські удари.

Читайте також:  Кремль готується до нової хвилі мобілізації, Путін збирається придушувати протести “мобіків” – ISW

1888 населених пунктів ЗСУ уже вдалося звільнити від окупації. Але ще майже стільки ж українських міст і сіл залишаються в окупації. А це означає, що зараз на полі бою в Україні вирішується доля мільйонів людей. Мільйонів, які можуть бути врятовані.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський 7 грудня, звернувшись до представників Фундації захисту прав людини ім. Роберта Кеннеді, яка за час своєї діяльності реалізувала проєкти у сфері захисту прав жертв геноциду та злочинів проти людяності.

“Ми не маємо права полишити жодну нашу людину в російській окупації. І в російських фільтраційних таборах, де вже зникли безвісти тисячі. І на російській території, куди були силою депортовані сотні тисяч українців. Ми можемо їх звільнити. Ось у чому наша надія. Ось що означає ваша підтримка. Це не про політику – це про життя”, – підсумував Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com