На Полтавщині мати зламала шию своєму 5-місячному сину

3.06.2020, 16:32
74430

У Хорольському районі Полтавської області 2 червня 36-річна матір зламала шию п’ятимісячному сину. Немовля ушпиталили до лікарні, а жінці повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство своєї малолітньої дитини.

Читайте також: У Запоріжжі в нелегальному садочку померла 1-річна дитина: деталі трагедії

Про це інформують у місцевій поліції.

Відомо, що хлопчика госпіталізували до відділення інтенсивної терапії районної лікарні з попереднім діагнозом: закрита хребетна травма, пошкодження зв’язок шийного відділення хребта. Про інцидент поліцію поінформували медики.

Місцеві ЗМІ пишуть, що родина хлопчика не перебувала на обліку в соціальних службах. Водночас, версія про нещасний випадок не розглядається. Як стверджують ЗМІ, у поліції є всі підстави вважати, що жінка навмисне травмувала немовля.

Правоохоронці за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна. Наразі їй повідомили про підозру та взяли під варту. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com