На Полтавщині син побив та зґвалтував свою матір

10.06.2019, 20:14
28613

У Полтавській області судять раніше засудженого чоловіка, який, напившись, зґвалтував свою стареньку матір. Про це повідомляє прокуратура Полтавської області.

Читайте також: Не дав грошей на розваги: школярка зарізала вітчима на Полтавщині

У травні 2019 року 42-річний чоловік, який відбував покарання у виправній колонії міста Кременчук за статтею ″умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого″, звільнився з місць позбавлення волі і повернувся в будинок матері.

Святкував повернення чоловік з великою кількістю алкоголю в присутності своєї 62-річної матері. Під впливом спиртних напоїв син-ірод запропонував матері почати статевий акт, а коли вона відмовилася, чоловік завдав їй пару ударів по обличчю і зґвалтував.

Наступного ранку жінка заявила про зґвалтування у відділі поліції. Чоловік в цей же день був затриманий правоохоронцями. Насильникові було повідомлено про підозру у вчиненні злочину за статтею ″зґвалтування″. Прокуратура вибрала запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. На цей момент компетентні органи продовжують досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com