На популярному українському курорті загинула 3-річна дівчинка

2.07.2020, 14:31
77157

У курортному селі Залізний Порт Голопристанського району на Херсонщині 3-річна дівчинка втопилася під час купання в морі на надувному матраці.

Читайте також: Залицялася до коханого: в Одесі жінка порізала ножем свою “суперницю” (фото, відео)

На відпочинок до узбережжя дитина приїхала разом із 56-річною бабусею та її 38-річним співмешканцем. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зазначається, що рятувальники, яких викликав чоловік, витягли дівчинку на берег, однак повернути її до життя, на жаль, не вдалося.

За словами правоохоронців, чоловік пояснив їм, що пішов купатися з онукою своєї співмешканки, дівчинка була на надувному матраці й вони відпливли приблизно на 50 метрів від берега.

“Потім дитина випала з матрацу в море, чоловік намагався пливти з нею до берега, але не розрахував сили. Доплив він сам, потім викликав рятувальників”, – йдеться у повідомленні.

Підкреслюється, що поліцейські на місці перевірили чоловіка на вміст алкоголю, він був тверезий.

Водночас за фактом трагедії уже зареєстровано кримінальні провадження за п. 2. ч. 2 ст. 115 “Умисне вбивство” та ч. 3 ст. 135 “Залишення в небезпеці” КК України. Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу. Поліція розслідує всі обставини нещасного випадку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com